KLEIN kindercentra biedt u te allen tijde de mogelijkheid tot online inschrijven, middels onze digitale inschrijfformulieren. Ook kunt u dit natuurlijk schriftelijk, telefonisch of in persoon doen. Inschrijven is geheel kosteloos en verplicht u tot niets.
De door u verstrekte persoonsgegevens zullen wij enkel aanwenden om telefonisch contact met u op te nemen, om uw inschrijving te bevestigen, uw wensen te inventariseren en de mogelijkheden tot opvang met u te bespreken.
Indien gewenst en mogelijk kunnen wij u onmiddellijk een passend aanbod contractueel doen toekomen, en/of kunnen we een afspraak maken voor een kennismaking en rondleiding, voor u en uw kind. Zo kunt u beiden de sfeer ervaren en de omgeving en de medewerkers leren kennen. Voor vragen met betrekking tot de inhoud van de opvang, de financiering of de mogelijkheden kunt u  telefonisch of via de mail contact met ons opnemen, of een afspraak maken om langs te komen. U kunt ons telefonisch bereiken op maandag, woensdag en vrijdag van 07:30uur tot 18:30uur en op dinsdag en donderdag van 07:30uur tot 20:00uur. Inschrijven kan te allen tijde online: heel gemakkelijk, kosteloos en vrijblijvend, via het menu “inschrijven”. Ook kunt u te allen tijde online een contactformulier invullen . Er wordt altijd binnen drie dagen contact met u opgenomen na het online invullen van een inschrijfformulier of een contactformulier.  
Onze contactgegevens vindt u op deze website onder het menu “contact”.

Middels ons inschrijfformulier vragen wij u om een aantal persoonsgevens. Wij zijn verplicht u hiernaar te informeren en de gevraagde gegevens beschikbaar te hebben voor de belastingdienst toeslagen, ten behoeve van de door u te ontvangen kinderopvangtoeslag. Vanzelfsprekend behandelen wij de door u verstrekte  gegevens strikt vertrouwelijk. Wij handelen hierin geheel volgens de wet persoonsgegevens. 

Aan de linkerzijde van dit menu vindt u ons digitale inschrijfformulier voor zowel kinderdagverblijf als buitenschoolse opvang. U kunt meerdere inschrijvingen tegelijk verrichten via één inschrijfformulier. Natuurlijk is het altijd mogelijk een schriftelijk inschrijfformulier te ontvangen. Neemt u hiervoor contact met ons op, dan doen wij u  kosteloos een exemplaar toekomen middels de reguliere post.