Zoek
Sluit dit zoekvak.
Intake formulier

Leeftijd van uw kind

Om een intake op maat te geven, maken wij onderscheid in leeftijdscategorieën. Graag de leeftijd van uw kind invullen op datum van plaatsing. Is uw kind 2 jaar oud? Dan graag leeftijd 2-4 invullen. Is uw kind 4 jaar oud? Dan graag leeftijd 4-12 invullen.

Aanvullende gegevens


We vragen u om verjaardagen (dd-mm-jjjj) van familieleden in te vullen, omdat we daar graag aandacht aan besteden op de groep. Ook vragen we u om gegevens in te vullen van hulpverleners, zodat wij deze kunnen benaderen in geval van nood.

Contactpersonen bij nood (anders dan ouder)

0-2 jaar

2-4 jaar

4-12 jaar

Karakter en ontwikkeling

Eten en drinken


KLEIN kindercentra biedt elke dag in ieder geval drinken, vers fruit, een broodmaaltijd en een tussendoortje aan. Ook is er voor kinderen vanaf 1 jaar binnen Pakket 3 (opvang tot 18:30uur) de mogelijkheid om een avondmaaltijd aan te bieden (17:45uur), indien u hier gebruik van wenst te maken vragen wij u deze mee te geven (onder de 12 maanden mag dit binnen elk pakket worden meegegeven). Baby’s bieden wij Nutrilon 1 & 2 volgens uw eigen voedingsschema. Gebruikt u andere babyvoeding? Dan vragen wij om dit mee te nemen. Het voedingsschema wordt overlegd bij het intakegesprek.

Eten en drinken


KLEIN kindercentra biedt fruit, een broodmaaltijd en een tussendoortje aan. Ook is er binnen Pakket 3 (opvang tot 18:30uur) de mogelijkheid om zelf avondeten mee te geven wat wij hier kunnen aanbieden.

We vragen bij aanlevering duidelijk naam en de THT datum op de fles te vermelden. U draagt zelf verantwoordelijkheid voor de houdbaarheidstermijn van het flesje.

Slapen


KLEIN kindercentra biedt kinderbedjes die aan alle veiligheidsnormen voldoen. Het slaapschema wordt overlegd bij het intakegesprek.

We vragen u deze mee te nemen

Buikslapen bij zuigelingen is in de kinderopvang op advies van de GGD en ons Protocol Veilig Slapen en Wiegendood" enkel mogelijk onder specifieke voorwaarden. Informeer hiervoor het consultatiebureau of raadpleeg onze welkomstbrochure. Het is veiliger uw baby bij inslapen te doen wennen aan een zij- of rugligging bij het in bed leggen. We overleggen en vragen u voor dit onderwerp en ontvangst van de JGZ-richtlijn en Brochure Preventie Wiegendood te tekenen tijdens het intakegesprek

Gezondheid

Denk hierbij aan: Allergieën, Medicijnen, Welke medicijnen? Waarvoor gebruikt?

Zindelijkheid


KLEIN kindercentra gebruikt luiers van Pampers. Wilt u een ander merk? Dan vragen wij deze mee te geven.

Algemeen


Vakantieopvang valt binnen de Pakketten vanaf 07:30uur automatisch binnen het BSO contract. Om de pakketten zo voordelig mogelijk en op maat te houden, kunt u gedurende het jaar de gewenste niet-reguliere vrije dagen zoals studiedagen en extra vakantieweken apart en op maat afnemen.

Toestemmingen

Verkeer

 

We vragen zoveel mogelijk met de fiets te komen om verkeersdrukte te voorkomen. Parkeren kan op onze parkeerplaats of op het Breukelsplein.
Let op eenrichtingsverkeer bij het verlaten van onze parkeerplaats aub.

Handtekeningen

Voor gezien en akkoord intakeformulier en toestemmingenformulier:

(in te vullen tijdens intakegesprek op locatie)


Handtekening ouder(s): ……………………………………………………………………


Naam pedagogisch medewerker: ………………………………………………………


Ingevuld dd en plaats: ……………………………………………………..