Zoek
Sluit dit zoekvak.

Verrijk het leven van uw kind.

Kinderopvang

Ontdek Onze Uitzonderlijke Diensten

Welkom bij KLEIN Kindercentra, waar we kinderen een tweede thuis bieden. Onze kleinschalige, persoonlijke aanpak gaat verder dan standaardopvang. Met ervaren, toegewijde medewerkers en een breed scala aan opvangvormen onder één dak, streven we ernaar kinderen een veilige, stimulerende omgeving te bieden. Van babyopvang tot buitenschoolse opvang: bij KLEIN staat individuele zorg centraal. We kijken ernaar uit om u te verwelkomen en samen te zorgen voor de ontwikkeling en vreugde van uw kinderen.
118525966_3295146137188714_6879797374578846694_o

Een Wereld van Opvangkeuzes

Baby opvang

In die cruciale eerste levensfasen biedt KLEIN Kindercentra een liefdevolle, huiselijke omgeving voor jouw baby. We begrijpen dat de basis voor een gezonde ontwikkeling hier wordt gelegd. Onze focus ligt op een veilige, vertrouwde setting waar persoonlijke aandacht en ruimte voor groei centraal staan.

Met toegewijde en vertrouwde pedagogische medewerkers zorgen we ervoor dat jouw baby snel op zijn gemak is. We hechten waarde aan nauw contact en stemmen dagelijkse routines zorgvuldig af tijdens overdrachtsmomenten.

Bij KLEIN Kindercentra streven we ernaar om aan te sluiten bij de thuisopvoeding. Ontdek onze pakketten, tarieven en hoe wij pedagogiek en beleid integreren onder de foto’s.

Peuter Opvang

Ontdek onze Peuteropvang bij KLEIN Kindercentra!

Onze peuteropvang is specifiek gericht op kinderen tussen 2 en 4 jaar. Hier leggen we de nadruk op leeftijdsgerichte ontwikkeling, een cruciale fase ter voorbereiding op de basisschool.

We creëren een stimulerende omgeving waar kinderen leren omgaan met anderen, wat hun zelfvertrouwen en sociale vaardigheden voor de schooljaren versterkt.

Buitenschoolse opvang

Geniet van Ontspanning met Onze Buitenschoolse Opvang!

Onze BSO biedt een niet-schoolse omgeving vol plezier voor kinderen van 4-13 jaar. Hier krijgen ze vrije tijd in een leerrijke setting, binnen én buiten.

Bij ons starten we met gezelligheid, een drankje en gesprekjes. Daarna hebben ze vrij spel: knutselen, buitenspelen, gamen, of gewoon samen relaxen. Op dagen met vroege uitval is er een gezamenlijke broodmaaltijd.

Kinderen mogen hier kiezen. We leggen geen ‘moeten’ op; vriendjes zijn altijd aanwezig en duidelijke omgangsregels zijn er. Onze pedagogisch medewerkers creëren een veilige, huiselijke omgeving waarin respect en sociale vaardigheden centraal staan, en waar samen leren een avontuur is.

Liefdevolle, persoonlijke ondersteuning in een huiselijke omgeving

Inschrijven Kinderopvang Op Maat